sunnuntai 7. helmikuuta 2010

SM-kisareissu takana


Helsinginssä kilpailtiin lauantaina 6.2 cheerleadingin Suomen mestaruuksista, Campuksen Koonnolla oli tuliaisena reissusta tanssisarjan neljäs sija. Tässä hieman tarinaa reissun kulusta.

Änkeydyimme perjantaina kahteen henkilöautoon ja köröttelimme Helsinkiin valmistautumaan kisapäivään. Majoituimme perinteisesti aivan jäähallin vieressä sijaitsevassa Stadion Hostellissa. Ilta meni tyttöporukalla räkätellessä niin että ihan vatsalihaksissa sattui, meidän kanssa majoittuvalla Tapsalla (kisoissa työntekijänä) oli varmasti välillä korvissa pitelemistä... ;)


Kisapäivä kului hurjan nopeasti, meikki- ja hiushärdelli alkoi aamulla seitsemältä ja kymmeneltä siirryimme jäähallin puolelle. Kenraalisuoritus meillä oli puolen päivän aikaan ja siitä suoriuduimme mainiosti, suurempia ongelmia ei ohjelmassa ollut mutta pientä viilausta aina tietenkin. Hetken hengähdyksen ja ruokatankkauksen jälkeen oli avajaisten ja seuraesittelyiden aika. Meidän suuri urheiluseura (11 urheilijaa) sai taas kunnian tulla lavalla ensimmäisenä (no ehkä eniten sen takia, että olimme aakkosissa ensimmäisiä...) Avajaisten jälkeen vielä viimeiset ehostukset ja oli lämmittelyn vuoro. Lämmittelyssä joukkue sai hyvän keskittymisen aikaan ja oli sellainen tunne, että nyt annamme kaikkemme, jälkikäteen on turha surkuttella. Kisaohjelman suoritimme onnistuneesti, palkintojenjaossa se riitti neljänteen sijaan.

Illalla kävimme syömässä Gringos Locos ravintolassa, herkulliset ruoat maistuivat rankan kisapäivän jälkeen ja niillä eväillä jaksoimmekin sitten ajaa yötä myöten kotiin. Taas oli tarkoitus jatkaa iltaa yhdessä, mutta kuinka ollakaan - uni voitti. :D Aika perinteistä meille...

Kaiken kaikkiaan reissusta jäi hieman ristiriitaiset fiilikset, meidän joukkue on aivan huippu ja fiilis yhdessä mahtava. Suorituksetkin menivät pääasiallisesti hyvin, joten niihin pitää olla tyytyväinen ja lisäksi paransimme viime vuoden sijoitusta pykälällä, mutta mitalitkin kummittelivat niin lähellä... Tällaista tämä kilpaurheilu on, nyt edessä on muutaman viikon treenilepo ja pääntuuletus, sen jälkeen katsastetaan tilanne uudemman kerran ja pohditaan mitä tehdään joukkueen jatkon kanssa!


Cakon tiimi lähettää suurenmoiset kiitokset kaikille tsempeistä ja kannustuksista! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti