torstai 25. helmikuuta 2010

Cakon uudet kuviot




Ensimmäiset arki-illat kotosalla kisojen jälkeen tuntuivat oudoilta - miten tätä vapaa-aikaa vietettiinkään? Parin viikon lepäily kuitenkin riitti, ja joukkue alkoi taas hakeutua toistensa seuraan...

Palaveerasimme tauolla muutamaankin otteeseen koko joukkueella ja pohdimme jatkoa. Mielen päällä on ollut monenlaista, ilman valmentajaa harjoittelu ja kisaohjelman tekeminen on ollut raskasta eikä kovin tehokasta, turhautuminen harjoituksissa on ollut herkässä. Olemme joukkueena joutuneet kantamaan ja päättämään kaikki yhteiset asiat, toisaalta sekin on vain vahvistanut meidän tiimiä... Lisäksi nyt joukkue on tiivis ja taitava, jatko olisi helpompi kuin kuluneena vuonna, kun moni asia oli uutta: "Mikä fouettee?" "Miksi kaikki kisoissa kiljuvat hysteerisesti?" :D ...vaikeaa!

Jos kuitenkin kaikki menee nyt niin kuin on suunniteltu, on meillä luvassa mahtava treenivuosi, paljon ideoita, tuttu ihana porukka, treeni-intoa ja sopivasti uuttakin! Juttua tulee sitten lisää, kun saamme hieman varmistusta uusista kuvioista... ;)

Tänään on treenattu hyppyjä ja jumpattu jalkoja kuminauhalla. Saas nähdä pystyykö sitä huomenna kävelemään.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti