lauantai 13. marraskuuta 2010

SM-karsinnat Tampereella 13.11.2010


SM-karsinnat on nyt kahlattu läpi, tuliaisina neljäs sija ja paikka SM-kisoissa. Kärjessä oli tuttu trio: Dream Team Dancers, Funky Dance Team ja Northern Lights Dance ;)

Kisapäivä oli pitkä, startti Jyväskylästä kuudelta ja takaisin kotiin palasimme kymmenen aikaan illalla. Kisapaikalle aloitimme hius- ja meikkihärdellillä, joka tälla kertaa sujui itse asiassa melko kevyesti. Kenraaliharjoitus (ihan oikea kilpailusuoritus, mutta kuitenkin pelkästään tuomareille, ilman yleisöä) oli noin 11.45, joka onnistui ihan perussuorittamisella. Ohjelmassamme oli yksi kielletty liike (toisen selän päältä ponnistaminen), johon muutos tehtiin kenraalin jälkeen.

Sitten olikin aika tankata evästä loppupäivää varten. Murkinoinnin jälkeen vietimme hauskan poseeraushetken, jotta päivästä jää hieman muistojakin kuvien muodossa. :D Kolmen aikaan aloitimme kisalämmittelyn. Nyt varasimme tarpeeksi aikaa myös fiilistelylle ja hengen luonnille, ja kisasuorituksessa saimme fiiliksenkin mukaan ihan kelpo suoritukseen. Aina toki jää parannettavaakin. :P Hieman hämmennystä aiheuttaa nyt millaisia viilauksia ohjelmaan tarvitsisi tehdä, jotta olisimme SM-kisoissa parhaassa huipussamme, ja miten saisimme tuotua teemamme ja tyylimme näytille muillekin.

Palkintojenjaon jälkeen pääsimme kotimatkalle, tällä kertaa jätimme ravintolaherkuttelut välistä ja pysähdyimmekin Orituvan ABC:lle hampparille. Ja taas se tuli todettua - meillä on huippujengi :D Ei kisapäivä olisi mitään ilman hervotonta naurua, hämäriä juttuja ja meidän mimmejä!
Kisapäivän parhaat:
* Chiipparirusetit
* Jenni löysi miehensä
* Poliiseja ABC:llä
* Huulipunat krakassa
* Ghettopeput
*...?











Isot kiitokset CaKo tahtoo toivottaa ihanalle Veeralle, joka jaksaa höösätä meitä kisoissa; kovaäänisille Jaguarsin tytöille, jotka jaksoivat huutaa Jyväskylää sekä HAC:n kannustusjoukoille! KIITOS!!!

4 kommenttia:

  1. Huikea reissu takana! Kiitos tytöt! <3
    -Sale

    VastaaPoista
  2. Ihan huippua :)
    -Jennu

    VastaaPoista
  3. GO CAKO!!!KAUNIITA OLLAAN:D<3

    VastaaPoista
  4. Harrastin itsekin cheertanssia monen vuoden ajan, mutta lopetin rakkaan harrastukseni pari vuotta sitten. Nyt kun luin näitä teidän kirjoituksia, iski minulle ihan hirveä hinku taas harjoittelemaan ja kisaamaan!
    Onnea joukkueellenne Sm-kisapaikasta, ja tsemppiä kisoihin! :)

    VastaaPoista