sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Hikea ja huulipunaa


SM-karsintakisat on nyt koluttu ja mukana sieltä makea voitto ja hyvä fiilis onnistuneista suorituksista. Ja tietysti lähes tärkeimpänä kisoista ansaittu paikka Cheerleadingin SM-kilpailuihin Helsinkiin 6.2.2010, jossa sitten paikalla monta muuta taitavaa tanssijoukkuetta taistelemasta mitaleista ja sijoituksista.

Kisareissu alkoi jo perjantaina, kun matkasimme kolmella autokyydillä Turun lähelle Marian kotiin, ilta meni pikkulettejä letittäessä ja kynsiä lakatessa eikä ihan pienin ongelma ollut korujen irroittaminenkaan.. :) (kilpailuissa kaikki lävistykset ovat kiellettyjä). Loviisalla korvakorut olivat jämähtäneet kiinni ja niitä kiskottiin hieman järeämmilläkin aseilla.


Lauantaina herätys koitti jo seitsemältä ja alkoi hurja härdelli meikkien ja hiusten laittamisessa sekä kisapaikalle siirtymisessä. Aamupäivä kenraalisuorituksessa kaikki olivat kuitenkin täydessä tällingissä ja huippuunsa viritettyinä, suoritus meni nappiin ja kisasuoritukseen lähdettiinkin vain hakemaan huippufiilistä. Odotteluaika kisapaikalla käytettiin ruokaillen, kroppaa lepuuttaen ja muiden kilpailusuorituksia seuraten. Vaikka aikataulut edistivät lähes tunnilla, ehdittiin kisasuorituksen lämmittely tehdä huolella ja keskittymisaikaakin ennen suoritusta jäi, kisasuoritukseen löydettiin hyvä fiilis ja sitä nostatti vielä yleisön kuuluva kannustus. Tuntui myös todella hyvältä, kun kisaa seuraamaan oli tullut tuttuja pitkänkin matkan takaa! Kiitos teille! <3

Kisan jälkeen iltaa jatkettiin Dennisissä syöden ja hotellilla yöelämään valmistautuen. Villi yöelämä jäikin väsymyksen takia taas hieman vähemmälle, mutta tärkeintähän oli fiilistely hyvässä seurassa!

Ensi viikolla palaveerataan ohjelman muutoksista ja SM-kisakokoonpanosta, kisoista joukkue sai taas ihan uutta voimaa ja vauhtia treeneihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti